Text

Att få en komplex text att bli lättförståelig, en produkttext att bli tydlig eller ett säljbudskap att träffa rätt.

Du kan få alla typer av textproduktion där vi tydliggör syfte och målgrupp för att sedan producera en text som passar vald plattform och målgrupp.

 

detta arbetar jag med

k

Bloggartiklar

När du behöver nytt innehåll till dina bloggartiklar – oavsett ämne. Storytelling med tanke.

SEO

Sökmotoroptimerad text till din hemsida utifrån dina egna nyckelord eller helt från början.

v

översättning

När Google translate inte räcker till.

Produkt- och artikeltexter som du behöver få översatt från engelska till grammatiskt korrekt svenska.

 

Korrektur

Behöver du ett extra par ögon? Det är lätt att bli ”hemmablind” när man vet vad det ska stå.
Låt mig korrekturläsa din text, din hemsida eller ditt utskick så att inte förargliga felstavningar förminskar ditt budskap.

Produktinfo

Lättillgänglig text som förmedlar fakta och beskriver funktion.

 

Kreativ Copywriting

Kort, koncis och precis. Anpassad efter vald publiceringsplats och målgrupp.

Content writing

Jag skriver artiklar om det ämne du önskar.  Storytelling där jag lyfter fram personer eller händelser på ett relationsskapande sätt. Vilket manér du än föredrar anpassar jag bloggtexten efter dina önskemål.

Jag får ofta en rubrik att utgå ifrån och ibland några nyckelord som bör finnas med  i artikeln. En bloggartikel som jag skriver innehåller ca 1000 ord om du inte önskat något annat. Jag utför en research och du som beställare kan be om en revision utan extra kostnad.

Du kan vara helt trygg med att materialet du får från mig inte är kopierat eller plagierat.

Läs mer om Content Writing och Content Marketing i min blogg.

 

 

produktinformation

Produktinformation för publicering i nätbutik eller katalog.

Med utgångspunkt från leverantörens eller producentens underlag skriver jag konsekventa produkttexter som innehåller de uppgifter du önskar. Jag har arbetat med flera olika grafiska formgivare och ser till att formatet som texterna levereras i passar för montering i till exempel en kataloglayout.

kreativ CopyWriting

Att skriva kort, koncist och precist är kärnan i copy. Med säljande och eller inspirerande budskap. Det kan innefatta korta och uppmanande budskap eller längre, informativ text. Du bestämmer!
Förarbetet kan vara att jag gör en målgruppsanalys, föreslår eller anpassar copytext till lämpligt medie, utarbetar grafisk profil, föreslår typsnitt, bildmaterial, etc.

manualer, bolagsinfo

Att översätta komplex text till att bli mer lättillgänglig kan behövas när man producerar till exempel manualer av olika slag eller ska beskriva en bolagsstruktur på ett översiktligt sätt. 

 

SEO – optimerad text

Oavsett om det gäller bloggartiklar till hemsida eller produktinformation till nätbutik producerar jag innehållet för att vara sökmotoroptimerat. Detta innebär att texten är anpassad för att vara så lätt som möjligt för olika söktjänster att hitta. Du får förutom text även förslag på länkning och på bildbeskrivningar. 

 

Jag är redo när du är det!

Din text väntar på dig!